Warning: Parameter 2 to CMFAQ_Base::title_like_posts_where() expected to be a reference, value given in /home/kitgsm/kitgsm.com.ua/www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to CMFAQ_Base::title_or_content_like_posts_where() expected to be a reference, value given in /home/kitgsm/kitgsm.com.ua/www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

ТриМоб оновлює M2M-тарифи для компаній та підприємців | KitGSM

ТриМоб оновлює M2M-тарифи для компаній та підприємців

Спеціально для клієнтів, які використовують M2Mтехнологіі в сфері охорони та безпеки, автоматизації систем, логістики та пасажирських перевезеннях, банківських і фінансових послуг ТриМоб пропонує нові тарифні плани.

Тарифи «Телеметрія S», «Телеметрія M», «Телеметрія L» від оператора ТриМоб включають безлімітний доступ до мережі інтернет і припускають різну швидкість передачі даних. Тепер клієнти, які використовують у своїй роботі M2M-рішення, зможуть підібрати собі найбільш вигідну пропозицію з урахуванням своїх потреб.

Тарифи діють для клієнтів – юридичних осіб та фізосіб-підприємців.

Так, за умовами «Телеметрія S» необмежений інтернет-доступ надається на швидкості до 32 Кбіт / с. Щомісячна абонентна плата за користування тарифом становить 7 грн.

Тариф «Телеметрія M» передбачає безлімітний інтернет на швидкості до 64 Кбіт / с при щомісячній оплаті в 13 грн.

Пропозиція «Телеметрія L» включає необмежений доступв мережу інтернет на швидкості до 128 Кбіт / с. Щомісячна плата за користування складе 25 грн ..

Безлімітний доступ до мережі інтернет, передбачений умовами тарифних планів, доступний тільки для одного абонентського номера і не може розподілятися між іншими номерами особистого рахунку клієнта. Всі інші телекомунікаційні послуги надаються на умовах базових тарифів мережі ТриМоб. При підключенні авансовий платіж за один номер відповідає щомісячної вартості обраного тарифного плану.

Передбачено зміну тарифного плану на всі доступні для підключення пропозиції контрактної форми обслуговування ТриМоб. Перехід на тариф з більшою абонентної платою – безкоштовний. При переході на тариф з меншою платою – 20 грн. з ПДВ без ПФ.

Вартість тарифних планів вказана з урахуванням ПДВ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду у розмірі 7,5% від вартості послуги без урахування ПДВ.

Нагадуємо, що раніше оператор оновив тарифи для користувачів мобільним інтернетом з телефонів і планшетів – фізичних осіб. Тарифний план «Інтернет Безлім» включає необмежений інтернет-доступ, 1000 хвилин спілкування з номерами мобільних і фіксованих мереж України та 1 000 SMS-повідомлень на мобільні номери всередині країни.

З 01.10.2014 тарифні плани «Навігатор 12», «Навігатор 13» і «Навігатор 15» будуть закриті для нових підключень і переходу.

Як і раніше, щоб підключитися або перейти на новий тариф можна при зверненні до відділень Укртелекому або зателефонувавши до Контакт-центру за номером 1188 (безкоштовно з мережі мобільного зв’язку ТОВ «ТриМоб») або 0 800 50 1188 (безкоштовно в межах України з номерів українських операторів фіксованого та мобільного зв’язку).