Warning: Parameter 2 to CMFAQ_Base::title_like_posts_where() expected to be a reference, value given in /home/kitgsm/kitgsm.com.ua/www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to CMFAQ_Base::title_or_content_like_posts_where() expected to be a reference, value given in /home/kitgsm/kitgsm.com.ua/www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

«МТС Україна» змінює організаційну структуру | KitGSM

«МТС Україна» змінює організаційну структуру

Український оператор мобільного зв’язку «МТС Україна» повідомляє про зміну організаційної структури компанії. Таке рішення було затверджено наглядовою радою «МТС Україна» 16 червня 2015 року.

Зміни дозволять зробити структуру компанії більш гнучкою, поліпшити керованість бізнесом, підвищити швидкість прийняття рішень, реагування на зовнішнє середовище та вимогами ринку.

У новій моделі функціональне підпорядкування приходить на зміну територіальним. Тепер співробітники в регіонах підкоряються не територіальний директору, а безпосередньо директору за напрямком: регіональні маркетологи – директору з маркетингу, співробітники центрів обслуговування – директору з продажу та обслуговування, і т.д. Підрозділи, які об’єднували персонал за територіальним принципом, і перебували в адміністративному підпорядкуванні територіальних директорів, скасовані.

«Відстань більше не є перешкодою безпосередньому спілкуванню та управління, з розвитком комунікацій кордони стираються. В управлінні бізнесом ми теж скасували територіальні межі. Нова структура управління має ряд переваг: вона зменшує кількість узгоджень і передавальних ланок у потоках інформації, підвищує відповідальність як директорів, так і співробітників в регіонах. Саме в такому напрямку змінюють свої структури передові компанії у світі, відмовляючись від громіздкого проміжного шару управління в територіально відокремлених підрозділах », – коментує керівник проекту зміни організаційної структури, заступник генерального директора« МТС Україна »Дмитро Пономаренко.

Зміни в роботі персоналу відбуваються шляхом перепідпорядкування підрозділів, тобто без зміни чисельності персоналу, умов праці, посадових обов’язків та рівня оплати праці співробітників.